Exposities en workshops

OPEN ATELIER

In SEPTEMBER 2023 elke maandag van 9.30 – 12.30 uur open atelier aan de Havercamplaan 39 Heiloo.

U kunt me dan aan het werk zien en tevens wat ik onder meer maak bekijken. U bent van harte welkom!

WORKSHOP SCHILDEREN BIJ DE BOER

Goed nieuws voor iedereen die van schilderen houdt. Zaterdag 16 september 2023 van 13.30 – 16.00 uur, organiseer ik een workshop in samenwerking met boerderijwinkel Halmrijk “Schilderen bij de Boer”.

Wat gaan we doen? We gaan schilderen op de boerderij onder het genot van een hapje en drankje verzorg door boerderijwinkel Halmrijk in Zwanenburg. Ik neem je mee in de wereld van het schilderen, de kleuren, je eigen idee, je gevoel volgen, en het gewoon doen. Laat je inspireren door de omgeving of misschien heb je al een idee.

De workshop is voor 6 tot 10 deelnemers. Prijs per deel nemer is € 52,50 incl. materiaal, hapje en drankje. Aanmelden kan per email aan jolanda.verduin@outlook.com. Wij vragen een aanbetaling van € 15,- te voldoen bij aanmelding. De workshop gaat door als er 6 deelnemers zijn. Wij laten dit uiterlijk 5 werkdagen voor aanvang via de email weten. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen dan horen we dit graag uiterlijk 3 werkdagen voor aanvang, dit i.v.m. de inkopen voor de workshop. Je krijgt dan je aanbetaling retour.

Hebben we je interesse gewekt?! Dan hopen we je zaterdag 16 september te verwelkomen op onze workshop “Schilderen bij de Boer”.

Locatie: Halmrijk boerderijwinkel, IJweg 325 in Zwanenburg.

Tot ziens!

Jolanda Verduin & Suzan Oostwouder

www.beautifierdesign.nl / www.halmrijk.com

Peaky Blinders Tommy Shelby op paneel

Cultuurpark de Hout Alkmaar

Vrienden van de Hout Live Festival + kunstmarkt

Zondag 13 augustus 2023

13.30 – 18.00 uur

Adres: Kennemerstraatweg 139 Alkmaar (Park)

U kunt ook een afspraak maken om vrijblijvend langs te komen neem dan contact met ons op via de mail: info@beautifierdesign.nl