Kaarten en cadeau labels

Contact: info@beautifierdesign.nl of bel Jolanda 06-48098846

Tik op het pijltje achter Kaarten en cadeau labels in het menu voor een overzicht van de beschikbare kunstkaarten.

Wil je een mooie kunstkaart door ons laten versturen met je persoonlijke boodschap? Dat kan, zie de subcategorieën aquarelkaarten of acryl/mixed media kaarten. De kunstkaarten (ong. 10 x 15 cm) zijn met de handgemaakt en geschilderd en van elke kaart is er maar 1 (geen print dus). Omdat we ook het milieu een handje willen helpen maken we gebruik van gerecycled papier/karton. De kaarten worden gemaakt op dunne oude kartonnen dozen, oud dik papier of handgeschept papier. Een losse kaart versturen kost € 3,95 en is incl. envelop, verzendkosten en BTW. Wil je liever zonder envelop dan zijn de kosten € 3,50 per kaart. Een kunstkaart kun je bestellen via info@beautifierdesign.nl.

Maar je kunt natuurlijk ook kunstkaarten met envelop bestellen die je zelf kunt versturen. Per stuk € 3,95 of een set van 3 stuks € 10,00 (zelf samen te stellen). Zonder envelop per stuk € 3,50 of een set van 3 stuks € 9,00 (zelf samen te stellen).

De cadeaulabels (ong. 8,5 x 4,5 cm) zijn net als de kaarten ook handgemaakt en geschilderd op gerecycled papier/karton. Set van 6 kost € 4,75 incl. BTW en verzendkosten.