Brievenbus kunst

Soms zit je in een situatie dat je niet bij iemand langs kunt. Zoals bijvoorbeeld ten tijde van het Coronavirus. Toch wil je laten weten dat je aan diegene denkt. Zeker met speciale gelegenheden. Bijvoorbeeld een jubileum van opa en oma of een collega. Het waarderen van deze mensen en stilstaan bij deze momenten geeft een extra dimensie met een origineel, persoonlijke kunst kaart. Brievenbuskunst is zo’n origineel en bijzonder aandenken. Een mooie kunst kaart per post, hoe leuk is dat.

HOE BESTEL JE JE BRIEVENBUS KUNST KAART:

Stuur een mailtje naar info@beautifierdesign.nl en geef aan welke kaart je wilt versturen en welke persoonlijke boodschap erop moet. Dit wordt met de hand geschreven.

Je kunt natuurlijk ook kaarten bestellen en naar je huisadres laten sturen zodat jezelf een persoonlijke boodschap kunt schrijven.

De kunstkaarten zijn met de handgemaakt en geschilderd en van elke kaart is er maar 1 (geen print dus). De kaarten worden gemaakt op dunne oude kartonnen dozen, oud dik papier of handgeschept papier. Een losse kaart versturen kost € 3,95 en is incl. envelop, verzendkosten en BTW.