Brievenbus kunst

Soms zit je in een situatie dat je niet bij iemand langs kunt. Zoals bijvoorbeeld ten tijde van het Coronavirus. Toch wil je laten weten dat je aan diegene denkt. Zeker met speciale gelegenheden. Bijvoorbeeld een jubileum van opa en oma of een collega. Het waarderen van deze mensen en stilstaan bij deze momenten geeft een extra dimensie met een origineel, persoonlijk cadeau. Brievenbuskunst is zo’n origineel en bijzonder aandenken. Een schilderijtje per post, hoe leuk is dat.

Je kunt hieronder uit een schilderijtje kiezen op canvas doek (9 x 11 cm ong.) of 2 houten plakken (6 x 6 cm ) of houten blok/paneeltje (10 x 10 cm) die past bij de persoon waarom het gaat. Of ik maak een persoonlijk schilderijtje naar aanleiding van een door jou toegestuurde afbeelding.

HOE BESTEL JE JE BRIEVENBUS KUNSTWERK:

Stuur een mailtje naar info@beautifierdesign.nl en geef je wens aan. Ik neem vervolgens contact met je op via de mail (check je spammail als je niets hebt binnengekregen). Als we tot overeenstemming komen ga ik aan de slag. Ik stuur een foto van het kunstwerk wanneer ik klaar ben. Vervolgens wordt het cadeautje opgestuurd naar de ontvanger(s).

  • het schilderijtje wordt gemaakt op een canvas doek of plak hout en past door de brievenbus. Geef aan wat je voorkeur heeft.
  • kies je voor een al kant en klaar schilderijtje hieronder geef dan de letter aan die erbij staat.
  • je kunt een persoonlijke boodschap toevoegen die ik op een kunstkaart zet en bij het pakketje toevoeg.
  • een kunstkaart kun je uitzoeken op de pagina kaarten, geef het nummer aan die bij de kaart staat.
  • de levertijd bedraagt ongeveer 7 werkdagen.
  • je besteld zo’n leuke attentie al vanaf € 14,95
  • incl. kaart met persoonlijke boodschap, verzendkosten (binnen NL) en BTW.

Ik hergebruik verpakkingsmateriaal en daarin wordt het kunstwerkje verstuurd. De verpakking wordt zodanig bewerkt dat het een kunstwerkje op zich is:)

Wil je liever alleen een mooie kunstkaart versturen met je persoonlijke boodschap? ook dat is mogelijk. Zie hiervoor de pagina Kaarten. De kunstkaarten zijn met de handgemaakt en geschilderd en van elke kaart is er maar 1 (geen print dus). De kaarten worden gemaakt op dunne oude kartonnen dozen, oud dik papier of handgeschept papier. Een losse kaart versturen kost € 3,95 en is incl. envelop, verzendkosten en BTW. Een kunstkaart kun je bestellen via info@beautifierdesign.nl

SCHILDERIJTJES: