Brievenbus kunst

Soms zit je in een situatie dat je niet bij iemand langs kunt. Zoals nu bijvoorbeeld met het Coronavirus. Toch wil je laten weten dat je aan diegene denkt. Zeker met speciale gelegenheden. Bijvoorbeeld een jubileum van opa en oma of een collega. Het waarderen van deze mensen en stilstaan bij deze momenten geeft een extra dimensie met een origineel, persoonlijk cadeau. Brievenbuskunst is zo’n origineel en bijzonder aandenken. Een schilderijtje per post, hoe leuk is dat.

Ik schilder voornamelijk op oude en/of afgedankte materialen. Oude plank, stuk karton, oud papier etc. Juist in oude/afgedankte materialen zit pure schoonheid.

Je kunt hieronder uit een schilderijtje kiezen die past bij de persoon waarom het gaat. Of ik maak een persoonlijk schilderijtje naar aanleiding van een door jou toegestuurde foto.

HOE BESTEL JE JE BRIEVENBUS KUNSTWERK:

Stuur een mailtje naar info@beautifierdesign.nl en geef je wens aan. Ik neem vervolgens contact met je op via de mail (check je spammail als je niets hebt binnengekregen). Als we tot overeenstemming komen ga ik aan de slag. Ik stuur een foto van het kunstwerk wanneer ik klaar ben. Vervolgens wordt het cadeautje opgestuurd naar de ontvanger(s).

  • het schilderijtje wordt gemaakt op een oud canvas doek, board, karton, papier of hout en past door de brievenbus. Geef aan wat je voorkeur heeft. Ik maak gebruik van gerecyclede spullen en de keus is afhankelijk van de voorraad die ik heb. Papieren kunstwerkjes worden ingelijst (ook daarvoor maak ik gebruik van oude/afgedankte lijstjes, kies je voor papier dan heb je ook de keus uit een lijstje die ik op voorraad heb).
  • kies je voor een al kant en klaar schilderijtje hieronder geef dan de letter aan die erbij staat.
  • je kunt een persoonlijke boodschap toevoegen die ik op een kaart zet en bij het pakketje toevoeg.
  • een kunstkaart kun je uitzoeken op de pagina kaarten, geef het nummer aan die bij de kaart staat.
  • de levertijd bedraagt ongeveer 7 werkdagen.
  • je besteld zo’n leuke attentie al voor 35,- euro.
  • incl. kaart met persoonlijke boodschap, verzendkosten (binnen NL) en BTW.

Wil je liever alleen een mooie kunstkaart versturen met je persoonlijke boodschap? ook dat is mogelijk. Zie hiervoor de pagina Kaarten. De kunstkaarten zijn met de handgemaakt en geschilderd en van elke kaart is er maar 1 (geen print dus). De kaarten worden gemaakt op dunne oude kartonnen dozen, oud dik papier of handgeschept papier. Een losse kaart versturen kost 3,95 euro en is incl. envelop, verzendkosten en BTW. Een kunstkaart kun je bestellen via info@beautifierdesign.nl

SCHILDERIJTJES: